Följer solen

Är på Gotland, jag åker hit så ofta jag hinner och kan. Jag älskar att vara här, men det är inte bara det. Hela min kropp mår bra här, vill vara här.

När jag är här den här tiden på året blir det så naturligt att följa solen, jag går och lägger mig strax efter det blivit mörkt 8-9 på kvällen och vaknar vid 5-6 när det är ljust. Mår så bra av det. Hemma blir det inte av att jag har sånna rutiner. Jag har ingen bra förklaring till varför. Kanske är det för att jag umgås med andra och det påverkar ens dygnsrytm. Jobb, sena middagar osv. Här är det lätt att hinna med att sova, springa, laga mat, jobba och bara vara. I Stockholm försvinner tiden, jag vet inte hur.

Jag älskar mitt liv hemma också. Det är kontrasterna som gör det. Åker hem imorgon och känner mig extremt utvilad och inspirerad. Nästa Gotlandsresa är bokad i slutet av maj, men kan inte vänta tills dess. Ska försöka åka tidigare.

Jag ska också försöka följa solen lite mer hemma. Vara vaken när det är ljust. Sova när det är mörkt. Och andas lugnt.