Kommer jag klara det?

Okej morgondagen alltså. Det är jag som satt ihop detta lilla schema för mig själv. Ska bli ytterst spännande att se om det håller.

Taxin kommer 05:00 och tar mig till nyhetsmorgon. Där jag förbereder allt för min glutenfria våffelfest som startar 07:58.

11.30 så ska jag packa ihop alla mina prylar för att hinna med taxi hem 12:00. Väl hemma har jag förhoppningsvis 20 minuter på mig att byta om och byta väska.

12:40 kommer en ny taxi som tar mig till Arlanda flyget till Göteborg går 14:30 och jag landar på Landvetter 15:20. Jag ankommer till Bingolotto-studion 16:00 ca och har då två timmar på mig att äta, sminkas, förbereda maten och duka upp i studion. Livesändningen startar 18:00 och håller på till 20:00. 20:05 kommer taxin som tar mig till centralen där tåget mot Stockholm går 20:29.

Äh. Vem är jag? Vem pressar in detta på en dag. Jag tydligen för det blir så när man inte vill tacka nej till roliga saker. Håll tummarna för att inget strular och att jag fixar det!

Kram!