Måndagsfeelingen

Alltså känns nästan som jag är bakis efter gårdagen. Stupade i säng 01.00 efter att ha ätit 2 bananer till middag. Men så glad att allt flöt på och jag hade så roligt med Jenny i Nyhetsmorgon och sen i Göteborg med Agneta i Bingolotto. Så underbara kvinnor som jag vill hänga mer med i livet. Så otroligt inspirerande och duktiga på det som gör.

Foto Johan Carlén

Foto Johan Carlén

Jag och Agneta hann prata om allt mellan våfflor och kärlek i reklampausen och det var en sån energiboost.

Idag ska jag träffa två andra härliga kvinnor nämligen Ebba och Emila. Jag lyssnar ofta på deras podd för jag tycker den är så glad och härlig. Och just nu känns det extra kul i och med min egen kollektion som kommer snart. Att jag faktiskt är lite med i gänget. Kan på riktigt inte fatta att jag kommer ha en egen kollektion klänningar och att jag kanske kommer se folk ha mina klänningar på sig. OMG. Det är så jäkla häftigt. Kom på en ny klänning igår som jag vill släppa till nästa vår. Messade provrummet direkt och fick svar ”Ja, bra idé!”. Är så glad över att hålla på med detta att jag inte riktigt kan tro det är sant.

I morse när jag vaknade och scrollade igenom facebook så var det här det första som dök upp. En beskrivning av en typisk vädur på Damernas världs astroblogg. Alltså har nog aldrig känt mig så träffad. 100 % en personbeskrivning av mig. Blev helt full i skratt, men också peppad. Känner mig så peppad att leva mig själv fullt ut. Förra året handlade mycket för mig om att bara vara med mig själv, själv efter ett väldigt långt förhållande. Nu känns det som att jag har landat i det och att det lixom bubblar av energi, inspiration och livsglädje i mig. Så det här året tror jag kommer handla om att maxa mina bra sidor och leva livet fullt ut med varje nerv, varje känsla och hela jag.

Tänker på en låt av Lasse Lindh ”Jag ger dig inte min morgon och inte min dag du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag”.

Vilket långt svamligt inlägg det blev. Men det jag vill säga är trots att jag är ”jobbbakis” har jag sån sjukt bra måndagsfeeling. För att jag hängt med så inspirerande människor och för att jag läste mitt peppiga astro. Eller ett träffande astro som jag valde att tolka som pepp!

Glöm inte att du är bäst precis som du är och när du gör det du är bäst på skapas underverk!

Idag tycker jag ni ska äta det här till middag för det är så  gott!