Hej då Sälen hej Gotland!

Igår lämnade vi sälen och åkte bara hem för att byta packning och sen raka vägen till Nynäshamn. Så lycklig över att både jag och min pojkvän kan jobba varsomhelst ifrån den här veckan så han kunde följa med till min favoritplats på jorden.

Vi tog åtta båten igår kväll och lyxa till med egen hytt så skönt! Käkade en blomkålscurry på båten som var god! Överraskade god faktiskt. Sen bäddade vi ner oss och kollade en jätteintressant dokumentär om Avicii på SVT har ni inte sett den så gör det. Väldigt spännande om framgång, utbrändhet och att vara sig själv.

Jag har inte lyssnat alls på Avicii men tyckte det var väldigt spännande att se!

Kom fram strax efter midnatt och somnade direkt. Jag Vaknade till en tom kyl och åkte ner till macken och fixade frukost. Kanske inte den mest spännande frukosten men kaffe på sängen är alltid kaffe på sängen. Idag blåser det och snöar så vi kommer bara ta det lugnt och jag ska knappra på min dator. Skriva recept och planera. Nästa vecka släpps mina klänningar iiiihhh!! Och jag fyller 29 år. Allt på samma dag. Så kul det ska bli!