Slut på kaffet

Min måndag började ju föga strålande. Klockan ringde 06.30 och jag hasar mig ut i köket för att mötas av att kaffet är slut. Baksidan av att min pojkvän gjorde frukost till mig igår, jag märkte alltså inte att kaffet tog slut. Jag är den som alltid har 4 paket extra hemma men inte nu alltså märkte jag till min förskräckelse imorse. Som tur var fann jag neskaffe i ett skåp! Inte för att det är samma men det är allafall någon form av kaffeliknande dryck.

Suzanne Nilsson från Provrummet och jag på ett av våra inledande möten.

Sen dess har jag varit parkerad vid datorn. Bara stängt av för att testlaga ett recept. Ta emot bud och göra mer neskaffe.

På torsdag släpps klänningarna och jag håller på och fixar med allt inför det. Jag är van att rodda fester men slås alltid av hur mycket småfix som inte går att göra förens i sista stund. Jag blir inte stressad men det kräver att man är väldigt på tå. Idag kom grejer till goodiebagsen, de blir riktigt fina. Kommer visa allt på torsdag sen. Eller fredag. Häng med på insastories för direkt update 🙂

Jag fyller ju också år på torsdag, så kikade lite i bloggen nu kring vad jag gjorde förra året vid den här tiden. Då var det väldigt mycket som kändes rörigt, jag läser det jag skrev här då och slungas tillbaka. Visst hade jag spring i benen och var förväntansfull men det fanns också ett vemod och ett stråk av nervositet inför allt nytt.

Och mycket är det som har hänt, mer än jag kunnat ana. Jag har verkligen lärt mig massor senaste året om mig själv. Nu kliver jag in i år 29 med ett lugn jag inte haft tidigare, någon slags trygghet. Jag vet att jag klarar av de sakerna jag vill göra och jag gör det helt av egen kraft. Känner mig väldigt tacksam över den känslan och vetskapen. Blir ingen födelsedagsfest i år heller, ser att jag hoppade det förra året också. Men nästa år då ska jag ha festernas fest. Det har jag lovat mig själv! Ska typ skicka ut inbjudningarna redan nu och blocka veckan innan och 4 dagar efter i kalendern för förberedelser. Så det bara inte kan rinna ut i sanden pga ”inte hinner”.

Blommor från min vän Louise som jag fick förra året

Mycket kul den här veckan för utom klänningarna  så är det också nyhetsmorgon på söndag och sen ska jag till lakritsfestivalen, hoppas vi ses där! Önskar ni att jag lagar något särskilt på nyhetsmorgon? Inte riktigt bestämt mig ännu 🙂

Nu i skrivande stund är klockan 20.00 och jag måste bara klappa ihop datorn och ge mig ut för lite frisk luft  innan jag fortsätter denna maratonmåndag utan kaffe. Kram på er och hoppas ni har en rolig vecka framför er, har ni spanat in hur stjärnorna säger att den blir? jag börjar alltid veckan med det ;)!