Bästa pappa!

För ett par år sen var jag stenhårt inne på att köpa något sommarställe som kunde vara matstudio också, men så ramlade vi i letandet över Fårösunds marina när han skulle följa med som smakråd och spana in stenkyrkab&b som var till salu.
Snabba puckar som alltid i familjen Frej. Pappa köpte Marinan, ni kan läsa om hans planer här, Och jag byggde om min lägenhet i Nacka till matstudio istället och nu är Gotland pappas drömprojekt som jag hejar på och också brinner för.

Älskar Gotland. Älskar Fårösund. Älskar nya projekt. Älskar min pappa.

Nu till det roliga, pappa och jag pratade direkt om att man skulle ha en scen i gamla hangaren och där skulle Thåström spela. Och vet ni vad?! DET BLIR AV! 13 juli kommer han och spelar på Sveriges coolaste scen med utsikt över vattnet. Längtar så.

Kom och lyssna om ni också är fans. Biljetter finns här. Pappa tack för att du gör det du tror på, du inspirerar mig!