Klänningar, födelsedag och fest

Ver inte ens vad jag ska säga. Igår var på många sätt en av de bästa dagarna i mitt liv! Jag firade min födelsedag och släppte min klänningskollektion samtidigt! Mer om födelsedagen i ett senare inlägg.

Jag hade releasefesten för klänningarnaMercedes Benz pop up Store på regeringsgatan i stockholm. Har du inte varit där så är det helt klart värt ett besök, man kan äta lunch där och det är supermysigt! Jag hade ett förhållandevis litet event vilket var härligt för då hann jag verkligen prata med alla.

I glasen fanns supergott bubbel från Louis Bouillo såklart och för den som inte drack alkohol vatten från San Pellegrino.

Jag hade i vanlig ordning gjort alldeles för mycket mat, men det är ju härligt på något vis! Serverade en ljuvlig tartar på Salmalax ihop med en citron och örtdressing. Recept kommer på Youtube framöver. Fontanas ljuvliga hårdostar, fetaost med tryffel, deras amazing hummus, tsatsiki och vinbladsdolmar. Jag hade också gjort dadelbollar, bakar bröd och fyllt på med marsipangodis, pussmunsgodisar och choklad från Godiva. Tror ingen gick hungrig därifrån. Tara Moshici satt huvudet på spiken när hon sa ”salmalax är som havets champagne” och det har hon rätt i. En annan ville äta hummus med sked. Så kul att få servera så härlig mat som alla älskar.

Stämningen var på topp och klänningarna som kom rykande från fabriken är så fina. Beställningarna haglade in och jag är så jäkla glad över det här samarbetet med provrummet. Hur glad ser nu på bilderna, ni ser också hur tiden sprang ifrån mig och jag inte hann fixa håret och kanske hade behövt ett puder men vad gör det! Glad att jag hann få på klackarna och fixa läppstiftet 🙂

Suzanne Nilsson från Provrummet, min agent Edit Künstlicher och superglada jag

alltid lika stilga Mrs Murphy!

Reliationsexperten Anna med vän och bästa Titti!

Superproffsen Emelie och Matilda från EditK pr

Edit Künstlicher och jag som alltid är bäst på bild

Färgglada Tara Moshizi, Annika Leone och min storasyster Julia Frej

Ljuvliga Jessica Almenäs med kompis!

Superwoman Elaine Eksvärd med kompis

Coola TV4 stylisten Siron

Min idol självaste Amelia Adamo kom. Stiligt klädd i leopardskor. Coolaste kvinnan jag vet.

Astrologen Helena Biehl som jag tycker är ca världens bästa, läser alltid hennes horoskop och de är alltid spot on!

Ska inte avslöja vad Amelia sa här men det var riktigt kul!

Fina Lizette som är både stylist och tårtmakaren bakom Onecake

Min vän Malin som så snällt ställde upp och hjälpte mig med att ta emot gästerna

UNderbar Tilde Fröling kom också!

Världens bästa fotograf Lina Adamo

Givetvis så fick gästerna med sig härliga goodiebags hem. Som innehöll min favorithandtvål som doftar sommar, tamponger som heter mens (varför ska man krångla till det) och superbra solskydd från apoteksgruppen. Alla fick också min favorit olivolja från Fontana som är ekologisk. Supergod kravmärkt honung från gårdshonung. Lyxig choklad från Godiva och såklart min senaste kokbok. 

Tack alla som kom och tack för all kärlek och pepp!