Idag var det faktiskt äkta vår i luften. Herregud så skönt! Megalång 2 do list idag så varit vaken sen 07 och smattrat på tangenterna. Sen var det sortera kvitton, satt i solen och drack kaffe medans så kändes helt okej. Sen skulle jag köpa nya sommardäck och sätta på bilen. Helvete vad dyrt det var. Men nu har jag fräscha däck allafall.

Utanför däckbutiken passade jag också på att sola.

Efter det storhandla till plåtning på måndag. Packa upp, sortera. Sen packa till nyhetsmorgon, laga smakprover till lakritsfestivalen imorgon.

Lasta bilen, tvätta kläder och till sist kom min vän och granne Linda förbi med sushimiddag till oss. Hon jobbar också hela helgen så kändes så mysigt att pausa och äta middag med henne. Sån lyx att ha sånna vänner.

Imorgon blir det vår i Nyhetsmorgon. Hoppas ni tittar, kör igång 7:58.

Kram och ha en fin helg!