Soliga scones

Hej!

Världens  snurrigaste avsnitt ligger nu uppe att njuta av. Alltså herregud vad jag rörde till allt. Det var en sån där allt blir fel dag men till slut kunde jag inte annat än att skratta åt det hela.Se själva:

Vilket inte är så svårt när jag har ca världens härligaste team. Jessika, Bella och Mia gör varje dag till en fest trots pressat schema. Imorgon filmar vi igen och jag sitter och filar på manus, sen ska jag röja i köket så vi får plats och åka och köpa alla råvaror. Vi gör i snitt fem avsnitt per dag så mycket som ska planeras och handlas. Som tur är så fixar Bella med all rekvisita så det slipper jag.

Råvarorna till dagens bakning ligger i skålar från PotteryJo, RoyalDesign.se och Rörstrand. Besticken i guld är från Jotex, tekoppen är från Cervera och tesilen i guld är från Clas Ohlsson.

I mina kökshyllor finns grönt porslin och en stor vit skål från Cervera, dricksglas från Villeroy & Boch, vita mattallrikar från Sthål, en gul bricka från Klippan, en kruka i guld från Skultuna, en bricka i guld från Jotex, korgar från Mimou, glasburkar med lock från Åhlens och en grön stor skål från Ståhl. På köksbänken står en guldskål från RoyalDesign.se, fantastiska skärbrädor från TeakHouse, en kaffebryggare i ljuvlig turkos från OBH Nordica och mina färska kryddor har jag ställt i vackra krukor från PotteryJo. Stort tack till Polhem, TRES PR, Presskontakterna och Spalt PR för att vi fick låna från er.