Alltså Leif Mannerström! Gud vad jag gillar honom. Han är 100% en snäll person som är så bjussig.

Igår var jag på matmässan Gastronord för att tala på scen om bland annat min senaste kokbok som är nominerad i ”gourmand cookbook awards” dvs ”kokböckernas Oscarsgala”. Finalen är i Kina i maj och min bok är segertippad (iiiiih).

Nu till saken, Leif skulle snacka efter mig men kom dit i tid så han hann lyssna på mig med och sen gick han upp på scen och hyllade mig i för hela publiken. Pratade om hur bra jag är på att laga mat, hur pedagogisk jag är osv. Nu låter det här superskrytigt vilket det såklart är. Men min poäng är att jag blir så himla rörd över att han bjuder på att säga detta, inför alla. Det är så snällt. Han behöver inte det, men han gör det.

Jag ska bli så mycket bättre på det där, att alltid när man kan lyfta och hylla sina branchkollegor. Det är så fint!

Nu ska jag hälsa på min vän Louise Johansson, vinnare av Sveriges mästerkock säsong 1. Vi har varit bästisar sen dess och hon är en av de jag hämtar mest inspiration av matmässigt. Hon är grym!!