Frukostlöfte

Jag erkänner nu för mig själv att jag måste bli väldigt mycket bättre på att äta 3 mål om dagen. För att må bra. Jag har under senaste året varit en riktig slarver. Jag har fått i mig allt jag ska alltid på något vis men det blir ju jäkla obalanserat och rörigt när man dricker kaffe fram till 12 och sen äter lunch, mellis och middag inom loppet av 6-7 timmar eller som ibland när jag äter frukost men sen jobbar förbi lunchen och äter massor till middag. Egentligen tror jag inte att det är farligt alls att vissa dagar blir så, kroppen klarar så mycket mer än man tror. Men jag tror att jag skulle få mer flow i vardagen om jag levde som jag gjort den här veckan. Alltså bra frukost, en riktig lunch och en riktig middag.

Sen vet jag att alla dagar inte kommer bli så men nu ska jag försöka komma in i de vanorna. Så min plan är att inte ha ursäkter, att precis som jag och Louise gjort nu, tänka ut frukosten kvällen innan och äta den med andakt. Göra lite mysigt och extra fint och låta det sätta tonen för dagen. Då blir jag naturligt sätt hungrig till lunch och till middagen sen.

Vilka hänger på?

Nu ska jag göra smoothies för några dagar så det inte går att glömma och fuska. De här har vi gjort med yoghurt, hallon, vaniljfrön, honung och ljusa psylliumfrön. Supergott och supersnabbt!

Bara en sån sak att vi varje dag sprungit, 5 km i skogen, jobbat, vilat, inspirerats, flanerat planlöst, masserat varandra och pratat om allt mellan himmel och jord. Det känns som jag hunnit mer den här helgen än vad jag gjort på hela förra veckan. Kan det vara alla vitaminer och rutinerna? Jag tror det.