Maxa njutningen

Jag skulle säga att jag är ett njutningsproffs. Alltså väldigt bra på att få ut det mesta av allt.

Som när jag bor på hotell. Då kollar jag alltid upp vad det kostar att få frukosten levererad till rummet istället för att gå ner till matsalen. Här kostar det 8 euro extra. Jag tycker att det är så värt pengarna, jag har nu två dagar i rad legat i sängen i 2 timmar och ätit frukost, druckit kaffe, kollat på nyhetsmorgon, jobbat och bara varit.

Hade jag istället gått till frukost buffén hade jag varit där max en kvart och slevat i mig frukosten för att komma därifrån.

För mig finns ingen bättre start på dagen än detta. Jag tycker det är så jobbigt att vara i en slamrig matsal på morgonen innan jag ens fått kaffe och behöva små prata och ”vara trevlig”. Så mycket skönare att få vakna i lugn och ro själv först. Det är något väldigt enerverande med just slammer på morgonen. Speciellt en ledig morgon.

Om ni är som jag, se till att få frullen till rummet och dra er länge i sängen. Det är faktiskt bland det skönaste som finns.

Och glöm inte att packa nattlinne eller annat nattplagg så man kan öppna dörren när roomservice kommer 🙂

Om 3 timmar går flyget hem och jag längtar löjligt mycket efter min pojkvän. Att vara nykär och bortrest i 3 dygn skär i hjärtat.

Hoppas ni har en fin måndag i sommarvärmen!