Att vara överraskningen

Idag skulle jag vara överraskningen på mitt bokförlag Harper Collins aw. Margaretha som höll i kalaset hade bett mig skicka recept 6 passande mingelrätter och så skulle hon handla allt och sen skulle jag dyka upp som gubben i lådan och hålla i aktiviteten. Så kul! Jag slängde även in att hon skulle göra en hemlig låda med ingredienser så lagen fick utveckla rätterna och sen skulle jag bedöma vem som lyckats bäst. Trodde det skulle vara lätt men det var sjukt svårt alla var grymma.

Med massor av ny inspiration och energi lämnade jag sen aw’n att fortsätta utan mig. Jag mår verkligen som allra bäst när jag är i sällskap med andra. Att jobba hemma är skönt men att vara med folk gör mig så glad. Den tanken slog mig i bilen hem, när jag åkte till eventet var jag ganska trött och låg (pga den tiden i månaden) sen efteråt var jag hur pigg som helst och har nu tvättat, städat och jobbat. Fast jag trodde att jag bara skulle vilja sova när jag kom hem. Lustigt det där! Hur är du bäst själv eller i grupp?

Här är jag gömd i förrådet innan jag ska gå ut och avslöja mig. Mina bästa mingel recept hittar du här:

https://youtu.be/A48BmBk3Ql4