Nypa sig i armen

Alltså vilken helg det har varit. Först vädret!! Alltså bara ja. Jag älskar sommar.

Sen hade jag och min pojkvän Christian fått låna min systers bebis Emma-Lo så vi tre hade världens mysigaste helg tillsammans. Emma-Lo är verkligen världens sötaste och hon älskar Christian, är nöjd bara hon får sitta hos honom. Så fint att se.

Jag har lagat massor av mat, helt lustfyllt, inte jobbat. Solat. Varit i nuet. Känner mig så lycklig lottad. Den här veckan väntar Borås med möten, middagar och boksnack sen blir det lite ledigt på fredagkväll. Jobb lördag och nyhetsmorgon på söndag. En fullmatad jobbvecka som jag för ovanlighetens skull är helt utvilad inför och kommer kunna ta mig an med ren glädje.

På torsdag kommer jag ha möte med provrummet och prata nya kulörer och modeller, vad önskar ni er att jag gör för klänningar? Här nedan är jag och Farmor i Paris dress.

Ha en underbar vecka och njut av försommaren, kärlek och god mat!