Borås nästa

Ännu en gång sitter jag i maj månad på tåget till Borås för att gästa bokhandlardagarna där och prata om min nya kokbok. Tänk att det hunnit bli 7 böcker sedan jag släppte min första 2013 med Maria Blohm.

Då trodde jag att det skulle bli min enda bok. Jag var helt slut mentalt efter det för det är så otroligt mycket att hålla reda på men så blev det inte. Nya idéer kommer hela tiden så det blir nya böcker. Nu är det inte heller ansträngade att göra böcker utan det går lekande lätt. Jag hittar på recept, skriver ihop dem, lägger till texter som jag skriver när inspirationen är på topp. Fotar med en av mina bästa vänner och kollegor Lina och sen är det plötsligt en bok. Skapad med lust och kärlek. Jag ni kommer älska den här boken. Det är bara lätta recept, allt går snabbt och alla recept är middagar så att alla vardagar kommer flyta så otroligt smidigt. Jättegod mat varje dag som går på ett kick att laga.

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Jag är så peppad på att ni ska få se den här, det är en hel del nytt i den. Den är också väldigt personlig och väldigt jag så därför blir jag lite extra pirrig.

Ska bli spännande att se vad bokhandlarna säger imorgon. Ikväll blir det middag med hela gänget också vilket ska bli så skoj eftersom Agneta Sjödin också släpper bok på samma förlag som jag och det kanske inte finns något trevligare bordssällskap än Agneta!

Nu på tåget ska jag och min andra favoritperson min förläggare Carina kika på provtrycket och välja vilket papper jag ska ha i boken. Många små detaljer som är viktiga när man gör kokbok. Jag har en ny lite udda idé angående papper som jag hoppas hon nappar på..