Scrolla bort kvällen

Kan bli så irriterad på mig själv. Det här läget när man är trött och egentligen borde borsta tänderna och ta fram en bok, vad gör man då? Jo jag ligger i soffan och scrollar instagram. Jag älskar instagram men herregud vilken tidstjuv.

Jag har en hel hög med olästa böcker, som är så mycket mer intressant egentligen. Så nu är det jag som faktiskt stänger av telefonen och öppnar en bok. För första gången på lääääänge.

Hur har ni det med telefonvanor, är ni bra eller som jag att man scrollar och scrollar fast det finns roligare och bättre saker att göra men man kan inte låta bli ändå?

Min måndag i bilder (det jag älskar mest med telefonen är alla bilder, tar 2000 i månaden ungefär så skulle inte kunna leva utan den).

Vi började dagen med att lämna mina cyklar på verkstaden. C följde med och hjälpta till att få dit cykeln med punka. Han cykla sin egen och ledde den punkterade med andra armen. Väldigt imponerad:) Igår när vi cykla hem så cyklade han för oss båda och höll min rygg och knuffade mig framåt. Kanske aldrig känt mig så omhändertagen som då. Han är bäst.

Efter verkstaden blev det frukost på Urban deli, jag åt en supergod chia pudding med blåbär.

Sen gick dagen i klassiskt måndagstempo, beta av mail, skicka bilder, skriva. Ha lite panik över allt man inte hann, några möten och sen hämta cyklarna och hem och göra middag. Imorgon hoppas jag att jag kommer känna att jag är lite mer i fas med kalendern och allt.