Högsta vinsten

Jag har ju vetat länge att jag behöver en assistent men kanske inte exakt hur mycket förens nu när jag har Bella vid min sida.

Allt går lekande lätt, blir bättre, är roligare och jag är med avslappnad och får så mycket bättre och fräschare idéer. Och har faktiskt lite luft i kalendern. Inte på flera år har mitt hjärta bubblat så med skaparkraft åt alla möjliga håll. Kanske just för att jag nu får så mycket mer tid. Känns som jag vunnit högsta vinsten just nu. Allt är bra.

Är så tacksam. Ville egentligen bara säga det. Så extremt tacksam. Över att nu vara här på en plats där så mycket av det jag önskat mig finns.

Ligger såklart massor med arbete bakom att nå hit, hade jag vetat innan hur mycket tror jag inte jag hade orkat. Så är det ofta men det är också då som det faktiskt är värt det.

Man lär sig mycket, växer och utvecklas.

Sov gott och dröm stort, tänk aldrig vad som är rimligt utan dröm större. Drömmar ska vara overkliga för att sen en dag när tiden är mogen bli verklighet!