Drömsöndag / mardrömsmåndag

Igår var jag mitt bästa jag, glad peppad och full av energi. 14onde jobbdagen på raken och tror min kropp laddade på med värsta engeripåslaget så jag skulle kunna leverera på nyhetsmorgon och ha kul. Det var en helt underbar söndag, så glatt och roligt.

Efter sändningen så åkte jag och min pojkvän hem till mig och satt i solen och drack champagne. Han har infört ”romantisk söndag” så varje söndag gör vi något extra härligt. Så himla fint. Det här är tredje söndagen med det temat och jag rekommenderar det varmt. En dag i veckan med extra fokus på att bara vara med varandra.

När det började regna la vi oss i sängen och tittade på åskvädret och pratade hela kvällen. Så mysigt! Bästa kvällen på länge.

Idag vaknade jag dock med mensvärk och har legat i fosterställning i princip hela dagen. Fått ca 35% av det jag skulle gjort och försökt att inte bli stressad av det faktumet. Hoppas jag är tillbaka imorgon utan total smärta. På onsdagkväll hade jag tänkt börja min semester och jag hoppas det mesta ska vara spikat tills dess. Alla tips för att lindra pms och mensvärk är varmt välkomna.