Glad midsommar!

Det är vår första midsommar. Han skulle ta ut mig på en seglats i Stockholms skärgård. En titt på väderkartan, en snabb googling på resor och direkt ändrade planer, nu sitter vi 36 timmar senare här. En hyrbil, en oskriven vecka framför oss. Drömfrukost med solmogna tomter, lokal ost och skinka, svart kaffe och skugga från ett citronträd. Förra midsommar var jag ensam hemma i min lägenhet som mest var två stökiga rum. Packade ner hela hemmet i lådor och förberedde för att renovera köket. Varit helt slut. Åt knäckemackor, hade tvättstugan och somnade slutkörd men ändå med 7 sorters blommor under huvudkudden.

Mycket händer på ett år. Man ska alltid våga drömma även om det ser osannolikt ut. Drömmarna slår in. Använd midsommarmagin och låt den ge kraft till dina drömmar i natt. Glad midsommar!