Har aldrig tidigare ridit, alltså jo suttit på en häst på Skansen typ. Men inte på riktigt. Min pojkvän tjatade på mig igår att vi skulle testa, de hade hästar på stället där vi bodde. Mer om stället i ett senare inlägg.

Hur som jag sa ja, vi red både barbacka och med sadel och jag måste säga att jag blev frälst direkt. Fick börja utan sadel och det var så häftigt att sitta högt där uppe och ta sig fram genom den vildvuxna naturen. Jag fick direkt blodad tand och vill ut igen, ska försöka boka en halvdag på måndag, rida på stranden.

Tog på mig min mest ridvänliga outfit, men på nästa tur tror jag det blir klänning känns härligare!

Sen vill jag gärna fortsätta hemma, någon av er som börjat rida i vuxen ålder? Var vänder man sig? Jag vill helst ha långa lektioner typ att man åker ut en söndag i månaden, inte någon timme här och var. Vore så kul! När jag var liten red många av mina vänner, jag hade en hemlig dröm om att ha en stor häst själv en svart som är sådär glansig i pälsen men lång man. Kanske kommer jag ha det en dag om än 25 år senare än jag trodde 🙂

Han gör mitt liv så himla roligt och lär mig så mycket:)