Leffes Grillsalsa

Ja vem är Leffe tänker du? Det, receptet på en fantastisk grillsalsa och en liten throwback från förr bjuder jag på i dagens avsnitt av Lättlagat med Jessica Frej!

 

Du har väl inte missat att jag lägger upp ett nytt avsnitt varje tisdag med nya recept och tips? Allt finns samlat på min youtubekanal som du hittar här.

I det här avsnittet har jag på mig en klänning från min kollektion på Provrummet.se, den här modellen heter Madrid och finns just nu att köpa i rosa, oranget och blått.

I mina kökshyllor i programmet ser ni porslin från Ståhl och PotteryJo, små skålar och ljuslyktor från Paradisverkstaden, drömglas från Nachtmann, vita och blå vaser och ett grytunderlägg i guld från Jotex.

På min köksbänk står en fantastisk mintgrön KitchenAid, en skärbräda från TeakHouse med vaser från Jotex och en kruka från Paradisverkstaden. På spisen hänger en linnehandduk från Axlings och dagens råvaror ligger i porslin från Ståhl och PotteryJo, skedarna i pärlemor finns på inreda.com.

Stort tack till Sanna & Maja på Polhem och Mia & Ingrid på TRES PR.