Köp mina älsklingar på Sellpy

Min assistent Bella är som en godispåse av olika kunskaper, bland annat är hon en jävel på att organisera och innan jag anställde henne som min assistent kom hon över och gjorde en total genomrensning av hela min lägenhet och framförallt min garderob.
En del av klänningarna som inte fick stanna har jag lagt upp på Sellpy, bland annat den här älsklingen som jag inte kan ha längre för att den är en storlek 38 och jag numer är en storlek 40.
Sorgligt för att jag älskar den men ändå rimligt då jag jag inte vill ha kläder som tar plats när de inte passar.

Jag säljer också den här drömmiga paljettklänningen som jag hade på min bokrelease för Fest på 30 min.

Här poserar jag i den med bästa Rikard Sjöberg som var på plats för att gratulera.

Att rensa ut lägenheten ordentligt är helt klart en av de bästa sakerna jag gjort sedan jag flyttade hit.

Mina tre bästa rensa-hemma tips är:

  1. Gör det ordentligt, bestäm dig för ett rum eller utrymme och gå igenom varenda pryl som finns där, hoppa inte över det stökigaste skåpet eller den rörigaste lådan, då kommer du aldrig att känna dig helt tillfredsställd eller färdig.
  2. Gör dig av med allt som inte ger dig en känsla av glädje eller som inte har en viktig funktion i ditt hem eller i ditt liv.
  3. Hitta en plats för allt du sparar, det gör det busenkelt att städa! Sedan jag gjorde min rensning och hittade en plats för allt jag äger är det nästan aldrig stökigt här hemma längre.