Hotelltips Menorca – Matxani Gran Agriturismo

 

Första kvällen här på Menorca bokade jag det billigaste stället jag kunde hitta närmast flygplatsen. Vi ankom sent så det kändes enklast, 10 minuter med bil senare så var vi här.

Vi betalde 80 euro natten med gratis parkering och det var verkligen prisvärt. Agriturismo Matxani Gran drivs av en familj och det kändes, även om sängarna inte var jättesköna så ville jag ändå flytta in för att stämningen var så mysig och familjär.

Trädgården var full av vackra blommor och kryddor och när jag åt min fantastiskt goda frukost gjord på lokala råvaror insåg jag att jag satt under ett citronträd.

Ni som följer mig på instagramstories har redan sett mina senaste solglasögon och ni är flera som frågat vart de kommer ifrån, de finns på Zalando och märket är Aldo.

Inte nog med all skönhet så fanns också hästar som vi fick rida på, en jättemysig pool och söta sköldpaddor som kröp här och var.

Det här stället gav mig ett obeskrivligt lugnt och vi stannade två nätter för att det var så mysigt. Ska man bo här behöver man dock bil för at åka till stranden och restauranger.