Hotelltips Menorca – Sol Beach House

 

Efter vår mysiga start på en agriturismo på Menorca åkte vi vidare till Sol Beach House, ett superfint hotell precis vid stranden.

Vi betalade 174 euro för en natt och då bjöd dom på parkering (SCOORE)! Designen var fräsch i vitt och turkost, personalen gick klädda i Desigual kläder och mycket av inredningen var också Desigualmönstrad. Fint om man som jag gillar färg!

Överallt hängde tavlor i shabby chic stil med olika livsbudskap, vi kunde inte avgöra om det var ironiskt eller seriöst haha, de var så många och de hängde precis överallt.
Servicen på hotellet var superbra, frukosten var helt magisk med oändligt mycket färska frukter, nystekta ägg som serverades precis som  vi ville ha dem och kanske festligast av allt: Cava!

Hotellet har 16 års gräns vilket gjorde det väldigt lugnt och skönt att vara på och vid poolen fanns underbara solsängar att vila i, mer som dubbelsängar.Stranden vid hotellet är smal men lång. Många badade och solade nakna och det är härligt tycker jag, nakenbad är ändå det bästa!


Om du ska till Menorca och älskar sol och strandliv med lite extra guldkant rekommenderar jag verkligen 1-2 nätter på Sol Beach House. Längst strandpromenaden till höger ut från hotellet finns en resturang efter ca 5 minuters promenad som jag också kan tipsa om. Massor med folk som alla pratade spanska och åt fisk och skaldjur, supergott och mysigt!