Butternutsallad till stranden

I dagens avsnitt av Lättlagat med Jessica Frej lagar jag en fantastisk sallad med helt ljuvlig, rostad och krämig buternutpumpa, salt parmesan, färska tomater och krispiga nötter, och inte vilka nötter som helst utan livets godaste! Vilka det är får ni se..

Om du inte hittar butternutpumpa i affären går den alldeles utmärkt att byta ut till sötpotatis.

En perfekt sallad att packa ned i picknick korgen, till stranden eller i lunchlådan.

I det här avsnittet bär jag min egen Paris Dress i rött och i mitt kök ser du guldvaser från Jotex, vin och champagneglas från Nachtmann, porslin från Ståhl och Paradisverkstaden, skedar i pärlemor från inreda.com, vita vaser från Jotex och blå vaser från RoyalDesign/AYTM.

På köksbänken står min skärbräda från Teakhouse, krukor med färska örter från PotteryJo och en matberedare från KitchenAid. Linnet är från Axlings.

Stort tack till Mia & Ingrid på TRES PR och Sanna & Maja på Polhem.