3 saker jag inte kan leva utan i sommar

Solkräm

Jag har alltid minst spf 30 eftersom jag gärna spenderar all tid jag kan i solen. I sommar använder jag en från Rituals, den doftar helt ljuvligt och är inte kletig.
The Ritual of Karma Sun Protection 30SPF Face Cream 50 ml

Snygga Solglasögon

Jag har som ni redan sett hittat ett par solisar helt i min smak för den här sommaren, men blingig som jag är drömmer jag också om ett par Anna Karin Karlsson, alla är så heta att jag dör!

Fin Bikini

I sommar blir det min supersnygga bikini från Prima Donna som jag fick i födelsedagspresent av min pojkvän, hallå har jag världens bästa pojkvän eller? Så himla imponerad av att han kunde köpa något som var så jag och dessutom i rätt storlek och snappat upp att det var precis det jag ville ha. För att vara ute och leta bikini och prova är kanske det värsta jag vet.