Hårkur för sommarhår

Jag får mycket frågor om mitt hår. Så nu tänkte jag berätta hur jag tar hand om det.

  1.  Jag färgar inte håret, jag har inte haft en färg eller toning i mitt hår sedan 2009.
  2.  Jag äger ingen hårfön så de fönas ca aldrig.
  3. Jag tvättar håret ca 1 gång i veckan, med shampoo och balsam från helt vanliga märken som finns i vilken butik som helst.
  4.  Jag oljar in längderna med kokosolja eller hårolja, flera gånger i veckan. På sommaren blandar jag ofta olja i hela håret och flätar de sen så de kan verka en hel dag så tvättar jag det som vanligt sen.
  5.  Jag klipper håret ca 2 gånger per år för jag vill ha det långt!När jag var yngre hade jag allt från svart till vitt och knallrött, alltid klippt ganska kort i olika frisyrer som matchades med piercingar och färgglada ögonskuggor. Tror att det är därför jag idag gillar mitt hår mer som det är.