Bellas Favoriter

Hej! Bella här, Jessicas assistent. Jag har ju haft turen att jobba med Jessica under inspelningarna av de senaste 30 avsnitten av Lättlagat med Jessica Frej, och ja, det betyder att jag fått smaka på allt! Jag äter inte kött och kyckling så de rätterna kan jag inte bedöma, men här kommer tips på mina personliga favoriter.

1.Inget snack om saken, den här salladen är något av det godaste jag ätit i hela mitt liv, vi fick nästan slåss om de sista bitarna i teamet.

2. Jag fick med mig en påse av de här frallorna efter inspelningen och de hade jag tänkt spara till frukost morgonen efter, så blev det inte efter att jag bara ”smakat en liten bit” när jag kom hem. Saftigare frallor kan inte finnas?

3. Den här brickan innehåller fler av mina absoluta favoriter; Jessicas honungsnötter (det är på riktigt jobbigt att vänta på att de ska svalna), Dukkha och vitlöksbröd, och bäst av allt är att det verkligen går så snabbt som Jessica säger, jag har sett det live!

4. Alltså, de här sconesen, de smakar som pannkaka fast bröd? Gör dem bara.

5. Med italienare i familjen och efter några års liv i Italien är jag inte helt lättimponerad när det kommer till pasta och gnocchi, men den här tallriken knockade mig, den försvann nästan innan hela avsnittet var färdiginspelat;)