Supersnabb festmake-up

Fem minuter kvar och du är varken klädd eller sminkad..

Alltså, man behöver ju inte sminka sig eller byta om, såklart! Men här kommer lite supersnabba tips på hur jag gör för de som vill!

Tvätta ansiktet och smörj in men en bra återfuktande kräm, och om du har en CC cream som ger huden en jämnare färg. (min favorit är Estée lauder revitalizing supreme global anti age). Måla ögonen med en flytande eyeliner, ta på mascara och läppstift. Klart! Råkar du ha en extra minut så dra lite rouge över kinderna.

Glöm inte att läppstift behöver bättras på då och då och vid varje toalettbesök brukar jag tvätta bort det helt och måla på nytt, så har man fina läppar hela natten. Bättrar man bara på utan att börja om ibland är det lätt att det blir kletigt och smetigt efter halva kvällen när det är flera lager färg på varandra.

Klänningen på bilden heter Londondress och finns att köpa på provrummet.se