Lär känna mig bättre

Kanske ligger du i hängmattan och vill ha något nytt att lyssna på, här är fyra poddar jag varit med i om du är nyfiken på vem jag är, hur jag tänker kring entreprenörslivet, mat, glädje, ekonomi och drömmar.

Power woman med Beata Kull 

Beata Kulls grymma podd Power Woman är till för att lyfta och peppa andra människor att leva sina drömliv och det var såklart en ära att få vara med där för att inspirera med mina erfarenheter. Vi pratade om hur jag möter motgångar, hur jag ställer mig inför att vara en offentlig person, min syn på hur vi äter idag och dieter och vad det är som gör att jag håller mig glad, positiv och peppad i livet.

På Riktigt med Charlie & Mathias

Underbara Charlie och Mathias från Lyxfällan driver en pod om vardagsekonomi för vanliga människor – fast på ett varmt och härligt sätt. De bjöd in till samtal om min väg i karriären, vart mitt & min syster Julias driv kommer ifrån, min filosofi i mitt arbete, hur jag tänker när jag driver mitt företag och min relation till pengar och självklart avslutar vi med lite kökstips.

Livshjulet med Anna Hegestrand

Livshjulet är en podd om allt som rör livet; arbete, fritid, relationer och hälsa. Vi pratar om min passion för maten, vad mitt jobb går ut på och vad som tar min tid, att vara glutenintolerant, vad som hände när jag åkte ut i Sveriges mästerkock att göra det enkelt utan att tumma på smaken.

Sunshinepodden med Marie & Carina

Marie & Carina driver en fantastisk podd om att drömma och våga följa dem. Vi pratar om att gå i högklackat, att vara närvarande i matlagningen, pocherade ägg, hur hela auditionen till mästerkocken gick till, vad jag lärde mig av att delta och hur man lättare styr upp en middag eller fest.