Hipp Hipp Hurra!

För bloggens 2:årsdag idag!! <3

Tusen tack för att ni hängt med, läst och kommenterat, utan er hade det inte alls varit lika kul!

På två år har bloggen blivit lite av en receptbank med både resultat av kylskåpsrens, inspirationsresor och provlagningar. Som en enorm kokbok med både filmade och skrivna recept! Du vet väl att allt finns sparat och kategoriserat under ”Kategorier & Recept”? Klicka in och låt dig bli inspirerad av superenkla och goda recept till både vardag och fest. Här är några av mina favoriter från varje kategori:

BAKA

Banoffee Pie

BUFFÉ & PLOCKMAT

Min Västerbottenpaj med Kantareller

DESSERT

Rabarber och Hallonkaka med Dulce de leche tosca

DRYCKER & DRINKAR

Mousserande Jordgubbsdrink

FÅGEL

Grillad Kryddkyckling med Örtig quinoa

FISK

Torsk med Rödbetor, Kapris & Kokt potatis

FÖRRÄTT

Sparris med Hemmagjord Bearnaise 

FRUKOST & BRUNCH

Våffla Benedict

 

GLUTENFRITT

Bästa Glutenfria Pannkakorna

HUVUDRÄTT

Högrevschili 

KÖTT

Lammburgare med Varm Fetaost

MENY

Studentmeny

PASTA & RISOTTO

Citronlinguine med Hasselnötter

SALLAD

Sommarsallad med Belugalinser

SÅSER & RÖROR

Brynt Citronsmör till bröd

SNACKS & GODIS

Knäck på mitt sätt

SOPPA

Gulaschsoppa

SÖTSAKER

Jordgubbstoast med Kolasås

VEGO & VEGAN

Bakad Sötpotatis