Min snabbaste festklädsel

 

En klänning är alltid snyggt och själva ikonen för fest. Du slipper att slösa tid på att matcha byxor eller kjol med en topp, med en klänning behöver du bara sätta på ett par snygga klackar och du är redo!

Många brukar säga att man ska hitta den ”lilla svarta” för att den alltid passar. Jag tycker det är mycket roligare och lättare att köra på starka färger, paljetter, glitter och mönster! Då är det ingen som missar att det är fest som du ska på och att du är galet taggad på det – i mitt tycke kan man aldrig vara överklädd. Den lilla svarta måste du också alltid variera med smycken och accessoarer men med en knallröd klänning behöver du knappt ett par örhängen för att den är så mycket i sig själv, smidigt!

Viktigaste är att man hittar sin stil som man känner sig snygg och bekväm i. Då går det snabbt att välja i garderoben även om man bara har några minuter.

På mig har jag klänningen Madrid i oranget, den finns också just nu i rosa och blått på provrummet.se.