Mat, dryck och teater under en bro i Hornstull

Min kompis Filip har världens coolaste grej på gång i Hornstull, så här kommer ett hett tips till alla som är i Sthlm!

2 5b712eac02c80

”Nationalsången” är en nyskriven monolog av Augustpris-nominerade Eija Hetekivi Olssons om klass och en fars kamp för sitt barn i regi av Stina Rautelin (Beck, Solsidan, Isprinsessan, Radioskugga m.fl.) med Zardasht Rad (Dostojevskijs Idioten, Operation ragnarök, Ankdammen, Johan Falk m.fl.) i rollen.

Föreställningen spelas på en av Sveriges mest spektakulära och intressanta utomhusscener; Teatern under bron i Hornstull på Södermalm i Stockholm. 

 

 

 

Nytt för i år är frivillig entré. Du betalar alltså från 1 kr och uppåt när du kommer dit.
-En pjäs om klass ska betalas efter egen förmåga, säger Filip Adamo, Rennie Mirro och Petra-Eleonora Näslund på Teatern under bron. Med anledning av årets starka tema tror och hoppas vi att många tycker detta är en unik möjlighet att komma och se vår pjäs. Vi vill beröra och göra något nytt.

På området öppnar även  Hornstull Beer Garden. En skön oas för alla att hänga på och krama ur det sista ur sommaren. Ingen entré. Inget OSA. Bara att komma och uppleva deras meny av gott käk, iskall dryck och nyskriven svensk teater.

Spelas: Fre 19.00 | Lör 16.00 | Sön 16.00 | 17/8 – 2/9

Teatern under bron | Hornstulls Strand 15-17 | Stockholm