Supersnabb & superbillig DIY

Img 2129

Efter semestern hamnar jag som så många andra ofta i känslan av att vilja förändra och förnya både mig själv, min garderob och mitt hem. Det är lätt att tro det krävs en stor förändring för att det ska kännas tillfredsställande men jag ha märkt att det kan räcka med små medel.

I stället för en helt ny frisyr kan ett nytt läppstift vara allt som behövs och här hemma krävdes det inte att jag lämnade in köksluckorna på ny lackering för att ge köket en ny känsla, det räckte med en sprayburk från Panduro för 50 kr i färgen pastel-yellow.

Jag letade fram ett 5 år gammalt tårtfat från Lagerhaus, liknande finns härett gammalt knivställ från IKEA och en burk som jag köpt någon gång på loppis på Gotland och sprayade alltihop i samma matta nyans. Helt plötsligt fick mitt kök en ny känsla och färg och alla som varit här har älskat det!

 

8

10

12

 

14

Det här kommer absolut bli en favorit framöver när jag känner för lite förändring, så snabbt, så enkelt och så billigt!

Img 2137

Img 2136

Img 2134

Img 2133

Img 2132

Img 2131