Sommarklänning på hösten?

(inlägget innehåller adlinks och är i samarbete mellan mig och provrummet.se)

Jag upplever att många inte har klänning på hösten och vintern men jag använder det året om! Med rätt accessoarer kan man absolut skapa en höstig eller vintrig look med en somrig klänning.

29130592 unknown

Strumpbyxor är inte mitt favoritplagg, för att undvika dem på vintern brukar jag köpa långa knästrumpor i ull som jag har tillsammans med ett par spanx under klänningen. Det är också toppen på fest, då brukar jag rulla av strumporna när jag kommer in och kan gå barbent året om!

Här har jag matchat min klänning Madrid i rosa med en skinnjacka från Crocker (för övrigt mitt bästa köp någonsin, jag har aldrig använt ett plagg så ofta) och en fusk-pälskrage från Primark. Ett extra tips om skinnjackan är att även den går att använda året om, på vintern har jag den under min fuskpäls och om jag är på ett kontor eller en restaurang där det är lite kyligt behåller jag skinnpajen på.

Alla mina klänningar finns nu till rabatterat pris på provrummet.se!

Skorna som jag älskar måste jag tyvärr släppa taget om, de är helt enkelt för stora, därför finns de nu att köpa på tradera, så om du har storlek 39 och är sugen på ett par perfekta skor till hösten – in & finn!

Väskan är från Michael Kors och den gör mig fortfarande lika glad varje dag:)

29130112 unknown

29130240 unknown

29130256 unknown

 

Det här är mitt första försök till ett outfit inlägg, har inte helt lätt för att ta det på allvar än…

29130416 unknown