Mina bästa skotips

 

Img 2139

Min garderob består ju som ni kanske redan vet till största del av fina klänningar och skor. Att klä mig i fina färger och en klack gör både mig och de jag möter på bättre humör även om jag har en dålig dag.

När det kommer till skor har jag många par från primark, even and odd och Anna Field, de har blivit mina favoriter för att de är billiga och ofta finns i glada färger.

Mina bästa skotips är:

1. Prova alltid! De ska sitta bra och skönt och inte för hårt eller för löst. En måttstock är att de ska kännas sköna de första 10 minutrarna, är de inte det kommer de aldrig passa.
Img 2145
2. Tjockare klack är lättare att gå i då foten får ett bredare stöd, många skor med tjockare klack har också en snygg platå som gör det ännu lättare! Sätt alltid i hälen först och ha en stolt hållning så kommer resten naturligt.
Img 2142
3. Ont i fötterna? Mitt hemliga knep inför långa nätter är att jag smörjer fötterna med voltaren-gel (OBS! Kanske är farligt, jag säger inte att det är nyttigt/bra eller så med det funkar man får typ aldrig ont!) Så gör detta bara vid speciella tillfällen tex. vid högtider, bröllop och liknande.
Img 2144
4. Hellre många roliga skor än ett par svindyra som man aldrig vågar ta med ut på dansgolvet för man är rädd att bli trampad på.
Img 2150
5. Får du jätteont av klackar? Ha då inte klackar, det finns så många andra fina skor!
Img 2143