Fredagslistan!

innehåller annonslänkar 

Idag drar jag till med en gammal blogg-goding fredagslistan!! Helt enkelt – toppar och dalar under veckan som gått.

Gott är underbart men ni kanske vill veta det sämsta med? Min bil var på verkstaden och visade sig vara i sjukt risigt skick. Så dyrt och deppigt! Jag försöker att lägga det bakom mig.. När jag blir stor önskar jag mig en stor, ny och problemfri bil;) Den behöver inte vara fancy men jag blir ju inte ledsen om den glittrar i guld och har leopardklädsel..

2 5b891b9d0f7a1
Veckans bästa outfit: Går till min svägerska och bror som var på bröllop. Alltså hur snyggt matchade? Klänningen Madrid passar verkligen alla former, så roligt att se hur designen håller från xs som Philippa har och upp till xxl. Notera att William plockar upp det orangea i sina strumpor – Älskart!

4
Veckans bästa sms: fick jag från min vän Fredrik Rosell, följ honom på instagram! Han är förskolekock och hur grym som helst. Bilden är från när vi gjorde en catering och jag hade lyckats fixa 10 l bea för hand(!!!) förra året.

6 5b891bd296023

Veckans bästa dag: Var när jag lagade middag till min pojkväns släktkalas, 100tals löjromschips slank ner hos gästerna och de sa att det var den godaste menyn de ätit. Så stolt!

8 5b891be05278c

Veckans bästa kontor: Min soffa, gud vad jag älskar mitt häng här med mysiga kuddar, doftljus och te.

10 5b891be3f0332

Veckans bästa måltid: Avnjöt jag med min vän Lina. Vi drack champagne, åt grillad kyckling med pommes och skålade för min nya bok. Så härligt!

Trevlig helg!!