Frukostfavoriter

God morgon!

Jag hade ju en liten uppenbarelse när det kommer till frukost i våras och den håller i;) Bäst av allt är ju att det finns oändliga möjligheter för vad man kan duka upp, ibland är jag sugen på sött, ibland salt, ibland lätt och ibland mastigt, viktigast är att jag äter den och att jag får mina svarta koppar kaffe till!

Här kommer några av mina absoluta favoriter till de som inte är så pepp på att stå i köket på morgonen men inte vill missa härliga frukostar för det.

Hemmagjord Granola

Det ger verkligen en extra lyxig och mysig känsla att äta en hemmagjord granola, jag tycker också om att veta vad det är jag äter och att den går att variera både efter smak och vad som finns hemma.

Saftiga Valnötsfrallor 

Vet inte vad som är bäst egentligen, att degen inte behöver knådas för att de här frallorna är naturligt glutenfria eller att de håller sig färska och saftiga i en plastpåse i skafferiet i en vecka. Lyxfrukost med hembakat bröd varje morgon!

Overnight Oats

Om du preppar en skål med overnight oats och laddar kaffemaskinen innan du går och lägger dig så är ju frukosten i princip serverad så fort du vaknar. En kall frukost nu i sommar känns ju inte heller så dumt!