Fläsk med löksås

I dagens avsnitt av lättlagat med Jessica Frej lagar jag min och mormors alldeles underbara husmansfavorit löksås med fläsk! Eller ja, fläsk med löksås som den ju oftast kallas med det är ju såsen som är i fokus;)

Om du klarar av lite lätt multitasking i köket har du den här pangrätten klar på 20 min! Så otroligt god och snäll ända in i själen.

I mina kökshyllor ser du en blå kanna och kruka från Jotex, glas med guldkant från Nachtmann, ljuslyktor och blomkrukor från Paradisverkstaden, blå och grå vaser från RoyalDesign/AYTM, guldvaser och grytunderlägg från Jotex, skärbräda från TeakHouse och min mintgröna KitchenAid. Linnet är från Ekelunds och porslinet från Ståhl, Paradisverkstaden och PotteryJo.

Jag har på mig Paris dress i svart från min kollektion på provrummet.se.