Höstmys – Fryst äppeldessert med kolasås

Idag bjuder jag på min bästa höstdessert, perfekt för dig som av någon anledning tröttnat på äppelpaj. Så kommer här en superfräsch äppeldessert med fryst äpple. Perfekt att avsluta någon av höstens middagar med vännerna med.

Img 3243

Min assistent Bellas kommentar om äppeldesserten ”Det är ju typ den godaste efterrätten jag ätit i mitt liv, och att det lixom blev bråk om vem som skulle få sista biten”

Smink-Mia sa ”Du borde få nobelpris för att du lagar så goda grejer som man blir så lyclig av.”

Ja ni hör ju den här desserten måste ni pröva!
Img 3229 Img 3224 Vi spelade in detta avsnitt i april, så konstigt att se tillbaka på den här bilderna när vi satt i solen och åt lunch på min lilla uteplats, så ovetande om den fantastiska sommaren som väntade oss och så himla pepp på det fina vårvädret, måna om att ta vara på varje sekund i solen.

I dagens program ser ni en blå kanna och kruka från Jotex, glas med guldkant från Nachtmann, ljuslyktor och blomkrukor från Paradisverkstaden, blå och grå vaser från RoyalDesign/AYTM, guldvaser och grytunderlägg från Jotex, skärbräda från TeakHaus och min mintgröna KitchenAid.

Linnet är från Axlings, porslinet från Ståhl, Paradisverkstaden och PotteryJo, rivjärnet och måtten är från ClasOhlson och salladsbesticken från Jotex.