Underkläder är a och o för att kläderna ska sitta snyggt

(innehåller adlinks)
Utan rätt underkläder sitter även den snyggaste klänningen fel.  Mitt bästa tips är att prova ut rätt storlek på BH, de allra flesta har helt fel storlek, vilket leder till att man får ont i ryggen och dålig passform.
Mina favoritmärken är Chantelle, Primadonna och Freya. När jag var yngre trodde jag att jag hade 85 C i storlek, men så gick jag en dag till en underklädesbutik och fick hjälp att prova ut en bh, det visade sig att jag hade HELT FEL. Min storlek var visst 70G. Inte konstigt att jag aldrig trivdes i mina bh-ar. Så prova ut och köp DIN storlek!
B
Den här bh’n från Chantelle använder jag oftast, den passar till ca allt i min garderob.
Tajta kläder tycker jag kräver någon form av shape, underklänning eller dylikt. Spanx är hittills min favorit. Det är helt obeskrivligt stor skillnad på hur en klänning faller om man har spanx eller inte. Testa, det är värt det!
1037536 in pp
Trosor som är bra tycker jag är Hanky Pankys, de är i princip osynliga under de flesta kläder och passar bra om man inte vill ha spanx.