Det finns ju inte mycket som är godare än en (eller fler) hembakad småkaka och ett glas riktigt kall mjölk, en fin påse eller burk med hembakat är också en av de härligaste gåvorna att ge bort, det gör vem som helst glad.

Ni som börjat följa mig på senare tid kanske har missat att mina första böcker bara innehöll glutenfria bakrecept? När jag var 12 år blev jag diagnostiserad med celiaki vilket betyder att jag är glutenintolerant. På den tiden visste gemene man inte vad det innebar och det var i princip omöjligt att få tag på glutenfria bröd och bakverk. Det ledde till att jag och Maria Blohm satte igång och provbakade och skrev recept som resulterade i 4 böcker. De blev också beviset på att glutenfritt varken är svårare eller mindre gott. Här kommer länkar till två recept på klassiker i glutenfri form!

Havrekakor

Chocolate chip cookies