Bokmässans första dag

(innehåller adlinks)
Första dagen på mässan gick som en dans! Eller mässan börjar på torsdag men i onsdags var min första dag.
Jag och Jöns Hellsing åkte tåget ner tillsammans och pratade oavbrutet hela vägen. Så roligt! Vi delade bokerfarenheter, pratade om våra drömmar och mål. En otroligt inspirerade tågresa. Att tåget var en timme sent märktes knappt! Så bra start.
jessica frej
Första grejen jag gjorde när jag kom till mitt hotellrum var att packa upp och göra mig hemmastadd, jag ska ju ändå bo här i fem dagar.
2 5badec595d64c
Bella hjälpte mig att packa och vi har redan planerat alla outfits. Så skönt!
16
18
20
Efter det var det dags för första framträdandet för akademibokhandelns personal. Jag hade 2 minuter och 40 sekunder på mig att presentera min bok. Jag hade faktiskt grävt fram mina gamla erfarenheter från när jag pluggade retorik och övat in ett tal som var exakt så lång, det gick bra och lyckades med att få det att kännas spontant!
jessica frej
Sen stack jag direkt vidare till Akademibokhandeln i Mölndal och bjöd på morotssoppa och räktacos och signerade en massa böcker till flera härliga människor som längtade efter lättlagad matinspiration. Så kul!
jessica frej
akademibokhandeln

jessica frej

jessica frej
jessica frej
jessica frej
jessica frej
Nu har jag tagit ett långt bad, läst senaste amelia, ätit smågodis och tagit ett glas rött. Drömmysigt.

Nu kollar jag dessertmästarna i sängen och svarar på mail.Ser fram emot resten av veckan ?