Nya inspelningar av Lättlagat med Jessica Frej!

Dreamteam: Jessika från Septemberfilm, Fredrik Robertsson och Mia Högfeldt.

Nu har vi spelat in 20 nya avsnitt av Lättlagat med Jessica Frej! Det är så otroligt kul att göra de här inspelningarna och jag har verkligen ett dreamteam omkring mig.

Img 3148 2

Img 3149 2

Img 3251

 

Efter ett år av inspelningar tillsammans har vi blivit fantastiskt samspelta vilket gör att inspelningsdagarna bara flyter på samtidigt som vi får oerhört mycket gjort på kort tid, på det  lyckas vi också få in så mycket skratt och viktiga samtal som gör att dagarna känns som en lek.

Nytt för den här gången är att jag har bjudit in en gäst som lagar mat med mig i ett avsnitt, jag valde att bjuda in Fredrik Robertsson efter att han berättat för mig att han på riktigt inte kan laga mat. Jag tog det med en nypa salt men han hade verkligen aldrig lagat mat i hela sitt liv, om vi brukar skratta mycket under inspelning vet jag inte hur jag ska beskriva hur mycket vi skrattade när han väl kom in i köket, jag ser så mycket fram emot att få dela det med er!

Img 3263

Img 3261

En annan underbar grej med våra inspelningar är att få se mitt kök i så många olika och underbara skepnader med hjälp från bl.a Ståhl, Nachtmann, PotteryJo och Paradisverkstaden! Det blir så fint! Önskar att mitt kök alltid såg ut så, men ni vet, livet är inte som på film;)