Drömdagboken

(innehåller adlinks)

drömdagboken

Jag har precis läst klart Drömdagboken av Agneta Sjödin, något jag drog mig för eftersom jag inte riktigt ville att den skulle ta slut! Den har varit superinspirerande och fått mig att återigen komma igång med mitt aktiva dagdrömmande. Något jag pysslat med hela livet, det är mitt ohemliga knep för att nå mina drömmar!

Huvudrollen Helena i Agnetas bok upptäcker kraften i att drömma och det är så roligt att läsa om och en viktig påminnelse till oss alla om den kraft som vi alla besitter.

Saxat från adlibris:

”Den kända programledaren Helena står vid ett vägskäl i livet. Singeltillvaron har stagnerat och tv-karriären hotas när uppdragen sinar och branschen skakas av Metoo-skandalen. Dessutom har dottern Moa flyttat hemifrån och kvar finns Helena i en allt tystare lägenhet. Väninnorna Anna, Karin och Jossan finns där och stöttar i vått och torrt, och träningen lyfter henne från de svartaste tankarna, men ändå kan Helena inte möta den växande frustrationen hon känner. Vad är egentligen viktigt? Vad ska hon göra med resten av sitt liv? Finns det överhuvudtaget ett resten av sitt liv när man närmar sig 50, eller är ens glansdagar över då?

När Helena börjar skriva ner sina livsdrömmar i en drömdagbok öppnas en dörr till en mer positiv väg och sakta men säkert tänds hoppet inom henne …”