Ett drömkök i Guld!

(innehåller adlinks)

Jag håller ju sakta men säkert på att bygga mitt drömkök här hemma och en väsentlig del av förvandlingen är att plocka in min favoritfärg GULD så mycket som det bara går!

Min fortsatta önskelista ser ut ungefär såhär:


Bildresultat för Kaffebryggare KBGC982AO Mässing

Jag hade inte överlevt utan min moccamaster varje dag, men alltså det känns nästan som att kaffet skulle kunna bli SNÄPPET godare om jag fick brygga det i en maskin i guld..

B 2

Kanske den snyggaste inredningsdetaljen jag sett i hela mitt liv!? Okej att det är höjden av lyx att äga en champagnehink, men tänk OCKSÅ hur härligt att fylla hela den här med ostbågar när man har fest hemma?

B 3

Jag kan inte påstå att jag ofta blir glad av en sallad, men om den serverades med dessa skulle det helt klart bli oftare!

 

Thumbnail 1200 1

Den här ishinken hade inte ens behövt en funktion för att jag skulle vilja ha den i mitt kök! Jag har redan två ananaser i guld i mina kökshyllor men det kan omöjligt bli för många känner jag.

Thumbnail 1200 2

 

Det är ju lite av ett skämt att jag inte äger en vitlökspress, och sanningen är att jag hittat andra vägar och inte riktigt saknat en fören nu, när jag såg den här i guld…