Supersnabba långkok i Nyhetsmorgon

Visst älskar man långkok? Problemet med dem är inte att de är komplicerade eller svåra, problemet är att man måste veta att man vill äta gryta i princip redan på morgonen för att den ska koka så länge och det gör man ju sällan.

Så i söndags när jag åkte till Nyhetsmorgon lagade jag mustiga och härliga grytor som du kan laga med kort framförhållning. Perfekt för spontant höstmys!

2

Nejmen den här gången hade jag inte packat allt! Min kille fick snällt hoppa över sin sköna sovmorgon och åka på jakt efter Quorn istället som han sen fick köra till mig på 4an:D En sann räddare i nöden!!

6

4

Det är så härligt att vara på 4an, här sitter jag och skalar potatis i lugn och ro, hur mysigt som helst.

Klänningen är från min egen kollektion på provrummet.se och finns nu till PANGPRIS!

 

8

Inte riiiktigt lika kul..