In och fynda på Tradera

I och med att min nya höstkollektion är på ingång har jag gjort en ny rensning i garderoben och lagt ut några av mina älsklingar från Hobbs, L.K Bennett och Faust Couture på Tradera till pangpriser!

cached-images.btdmtech

Bland annat säljer jag den här DRÖMMEN till klänning från Faust Couture som jag bar på Guldknappen 2016, 100% prinsesskänsla i den här!

IMG_2657

Den här underbara klänningen i en av mina favoritfärger turkos bar jag i Nyhetsmorgon, det syns inte så bra på just den här bilden men den har breda band i midjan som man kan knyta på flera olika sätt för att ge den olika looks. På tradera finns fler bilder som visar modellen tydligare.

 

IMG_4245

Okej när jag bär den här klänningen känns det som att jag lever ett parallellt liv i London och går på hästpolo i stora hattar var och varannan dag och badar i pengar. Det är något med skärningen i halsen och tyget som gör att den känns otroligt lyxig.

IMG_8847

En annan goding från Nyhetsmorgon och märket Hobbs, färgen gör sig inte riktigt på den här bilden, den är mer skitsnyggt orange! Perfekt längd ner till knäna och den här längden på ärm är min favorit, väldigt smickrande:)

IMG_9573

En till lyxdröm från L.K Bennett, precis som hästpolo klänningen i orange känns den här klänningen väldigt elegant och classy i både modell och tyg.

IMG_4380

Kanske en lite otippad jeansklassiker mitt i alla klänningar, det här är en äkta vintage Levisjacka från 80 talet som varit med om ett och annat, allt för att ge den en helt perfekt slitning som ju bara bli bättre och bättre för varje år som går.

IMG_7302

Toppar med den perfekta pennkjolen, just för att den är röd och har en superfin slits funkar den både på jobbet och fest, ultimat en fredag som den här, bättra på läppstiftet och gå direkt från jobbet till middagen!

Annonserna kommer bara att ligga ute ett litet tag till så passa på att lägga ett bud innan auktionen avslutas:)