Bokrelease i Köpenhamn

Förra veckan åkte jag till Köpenhamn över dagen för att hålla releasefest för min nya bok Hur lätt som helstdanska.

IMG_1974

IMG_1982

Först och främst vill jag tacka Den lille kökkenbutik och Niels som har butiken för att det hade arrangerat så fint. Niels är kusin med min pojkvän och det var på en släktträff i sommras som han erbjöd sig att hjälpa till med min lansering i Danmark. Så skönt, i Sverige har jag ju jobbat så länge så man har mycket kontakter när man ska gör sånt här men i Danmark så är det ju nytt för mig. I strålande sol bjöd jag inbjudna influencers och förbipasserande på 10 liter av ”Nicoles morotssoppa” vars recept finns i boken. Eventet hölls på älskade Torvehallarne som jag berättat om förut. Jag rekommenderar verkligen alla som är i Köpenhamn att åka dit,  jag har varit där 100 tals gånger privat så det kändes ärofyllt att nu vara där som författare.

IMG_1970

IMG_1971

På releasen träffade jag bland annat underbara Micki från hela Danmark bakar och som gjorde ett jättefint inlägg på insta om min bok.

IMG_1995

Det var på håret att jag inte skulle kunna åka den här gången och ställa in då jag låg sjuk på lördagen, men jag är så glad att jag tog mig samma och kunde komma iväg! Redan samma kväll var jag hemma igen, även om jag älskar att resa är det också skönt i sånna här intensiva perioder runt bokrelease att få komma hem och varva ned.

IMG_1998

IMG_1979