Inspelning på Miele

Jag kan nu stolt berätta att jag har inlett ett nytt samarbete med Miele. Jag har trånat efter deras produkter länge så det känns väldigt lyxigt att nu få möjligheten att jobba med dem.

Kanske har ni till exempel redan sett att jag har fått ett helt nytt drömkök i vitt och guld i några av mina senaste avsnitt av Lättlagat med Jessica Frej?

IMG_3252

Jag och Miele kommer att jobba länge tillsammans och göra massa roliga saker ihop. För ett par veckor sedan drog vi igång med vårt första projekt som kommer att släppas inom kort, här får ni se en liten sneakpeak..

IMG_4149

IMG_4150

IMG_4151

IMG_4153

IMG_4158

IMG_4167

IMG_4169

IMG_4174

IMG_4177

IMG_4180

IMG_4186

IMG_4194

Som ofta när jag vill att min mat ska se så fin ut som möjligt använde jag porslin från Sthål och PotteryJo, jag älskar att de har så mycket olika färger och former på sitt porslin, det finns alltid något som passar och maten blir ännu vackrare att titta på och då blir den också härligare att äta!

Till fotograferingen matchade vi tallrikarna med linne från Axlings, mina bestick och köksredskap i guld från ClasOhlson en underbar lite kanna till olivolja från BoxinBag.